Orbán Viktor a „királyról”: „Az a kérdés, ő mikor hajlandó majd velem találkozni” – videó

2023. dec 13. 9:31
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Orbán Viktor megerősítette: Szoboszlai Dominik a király / Fotó: Facebook

Orbán Viktor megerősítette: Szoboszlai Dominik a király / Fotó: Facebook

Orbán Viktor rajongása a fociért egyáltalán nem titok, és most, hogy egy hazánk fia, Szoboszlai Dominik a legjobbak közé került, nem is lehetne büszkébb, sőt, úgy véli, nem az a kérdés, hogy Szoboszlai mikor találkozhat vele, hanem az, hogy ő mikor találkozhat Szoboszlaival.

A miniszterelnök ismét elmondta, hogy ki a király. A TikTokon egyszer már elárulta, hogy Szoboszlai Dominikot tartja „a királynak”, de most olyan elismerően nyilatkozott róla, ahogy azt kevesen teszik.

(A legfrissebb hírek itt)

„Diszkrét viszonyom van Dominikhez is, de ő a király, nincs itt kérdés. Magyar miniszterelnökök jönnek-mennek, de a Liverpoolban kevesen játszottak Magyarország polgárai közül – magyarázta a miniszterelnök, majd hozzátette: „Kevesebben játszottak a Liverpoolban – ráadásul olyan elismertség mellett, mint ő –, mint ahány miniszterelnöke volt Magyarországnak.”

Úgyhogy nem az a kérdés, én mikor találkozok vele, hanem, hogy ő mikor hajlandó majd velem találkozni.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Orbán Viktor

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Orbán Viktor Szoboszlai Dominik Király