Budapest

Karácsony Gergely váratlanul félbeszakította a Fővárosi Közgyűlés ülését

A főpolgármester szünetet rendelt el az ülés kezdetén V. Naszályi Márta budavári fegyelmi tárgyalása miatt.

2023.12.13 10:10MTI

Karácsony Gergely főpolgármester a napirend előtti felszólalásokat követően szünetet rendelt el a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, mert V. Naszályi Mártának (Párbeszéd), az I. kerület polgármesterének ugyanebben az időben fegyelmi tárgyaláson kell megjelennie az általa vezetett önkormányzatban.

Karácsony Gergely arról tájékoztatta a képviselőket, hogy mivel V. Naszályi Mártának zárt ülésen kell megjelennie az I. kerületben, az ülést berekeszti. "Lehetőséget hagyunk polgármester asszonynak, hogy elmondja az igazát a hazug vádakkal szemben" - fogalmazott.

A főpolgármester arra kérte a fővárosi közgyűlés minden tagját, hogy kísérjék el a meghallgatásra V. Naszályi Mártát. "Mutassuk meg, hogy ez a főváros egy egységes politikai közösség, ahol kiállunk egymásért, támogatjuk egymást a hamis vádakkal szemben" - mondta Karácsony Gergely.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.