Hihetetlen, mire használta egy budapesti nő a társkeresőt

tinder, társkeresés, ismerkedés, Valentin-nap
Woman using online dating app on phone and viewing someone's profile
Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő egy társkeresőn ismerkedett meg egy férfival. Ezután többször is találkoztak. Egészen addig amíg a férfi rábízta a bankkártyáját a nőre. Aki miután megkapta a kártyát azonnal eltűnt, és több százezer forinttal lopta meg a férfit.
Vágólapra másolva!

Februárban egy társkereső oldalon ismerkedett meg egy 28 éves budapesti nő egy férfival. Az oldalon beszélgetni kezdtek és ezután többször találkoztak. A nő elmesélte a férfinak, hogy nagyon drága fogászati problémája van. Majd hozzátette, hogy nincs pénze rá, de sürgősen meg kell csináltatnia.

A férfi önként felajánlotta neki, hogy kifizeti a fogorvost. Oda is adta a bankkártyáját, mindössze annyit kért, hogy csak az orvost fizesse ki vele.

Társkeresőn verte át Forrás: Shutterstock

A nő Budapesten lakott mégis egy debreceni fogorvost választott. A kezelés több napig tartott, ezért egy hétre kibérelt Debrecenben egy lakást, majd vonattal odautazott. Nem csak a fogorvost fizette a férfi bankkártyájával, hanem a szállást, a vonatjegyet, az étkezését és a gyógyszereket is, amit a fogorvos írt fel neki.

Két nap alatt 400 ezer forintot költött el a kártyáról.

A férfi folyamatosan próbálta elérni és számon kérni új barátnőjét, de a lány nem vette fel neki a telefont. Elérhetetlenné vált. Emiatt a férfi letiltotta a kártyáját.

Később a nőt Debrecenben fogták el, csalással gyanúsítják.

Korábban három nő több milliót csalt ki idős férfiakból egy társkereső oldalon. Egy zalai nő a férfiakat intim fotójuk tovább küldésével fenyegette, ha nem fizetnek neki.

A milliós csalás fordított helyzetben is megtörtént. Tatabányán egy nőtől csalt ki pénzt egy férfi, akit társkeresőn ismert meg. Egy másik férfi nemcsak egy nőt, hanem kilencet vert át ugyanezzel a módszerrel.