Fidesz-KDNP Főváros: Karácsonyék teljesen kiürítették a főváros kasszáját!

KARÁCSONY Gergely; V. Naszályi Márta ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ Közéleti személyiség foglalkozása közgyűlés polgármester politikus rendkívüli ülés SZEMÉLY
Budapest, 2018. június 13. V. Naszályi Márta, a Párbeszéd képviselője és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén a Városháza dísztermében 2018. június 13-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A ma elfogadott fővárosi költségvetés egyértelművé tette, hogy Karácsonyék teljesen kiürítették a főváros kasszáját - reagált közleményében a Fidesz-KDNP fővárosi csoportja arra a hírre, hogy Karácsony Gergely megszakította a szerdai ülést azért, hogy védjék a fegyelmi vétséget elkövető V. Naszályi Márta baloldali polgármestert.
Vágólapra másolva!

A kommüniké szerint a ma elfogadott fővárosi költségvetés egyértelművé tette, hogy

Karácsonyék teljesen kiürítették a főváros kasszáját.

A Tarlós István által átadott 214 milliárdos megtakarításnak nyoma sincs, azt elköltötték és a fővárost eladósították.

Gyurcsányék, amikor kormányon voltak, akkor az országot tették tönkre és sodorták a csőd szélére, most pedig a fővárost teszik tönkre és viszik csődbe, és ehhez Gyurcsány bábja Karácsony.

V. Naszályi Márta a legszigorúbb büntetést kapta

Az I. kerületi képviselő-testület megállapította, hogy V. Naszályi Márta párbeszédes polgármester fegyelmi vétséget követett el, mert nem hajtotta végre a testület által megszavazott lakossági kedvezményeket, ezáltal megkárosította a budavári kerület lakóit. A polgármesterre a lehető legsúlyosabb szankciót rótták ki:

húsz százalékkal csökkentették az illetményét.

Varga Dániel független önkormányzati képviselő, a fegyelmi bizottság elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta: még így is egymillió forint felett marad a polgármester fizetése.