Hirdetés

A Noctua egy apró, 24 voltos légkavarót dobott piacra

A baglyos cég 40 mm-es újdonságát elsősorban 3D nyomtatók hűtéséhez ajánlják.

Hirdetés

A Noctua egy 40 mm-es ventilátorral gyarapította kínálatát, amelynek percenkénti fordulatszáma egészen 5000-ig tornászható fel négytűs vezérléssel, és az NF-A4x10 24V PWM nevet kapta.


[+]

A gyártó második generációs, olaj-alapú SSO2 folyadékcsapágyazását felvonultató csöppség, sarkaiban rezgéscsökkentő gumibetéteket viselő AAO kerete 10 mm vastag, és az áramlásgyorsító csatornákkal ellátott lapátjai óránként legfeljebb 8,9 m3 levegőt képesek megmozgatni 1,95 mmH2O statikus nyomás, illetve 19,6 dB-es zajterhelés kíséretében.


[+]

Az 1,08 wattot fogyasztó szélgép PWM vezetéke 20 cm hosszúságú, de a dobozában egy 30 cm-es NA-EC1 toldókábel, egy széles körű csatlakoztathatóságot biztosító OmniJoin adapterszett, egy forgási sebességet lekorlátozó NA-RC8 L.N.A. adapter, valamint egy népszerű 3D nyomtatókhoz (például Creality Ender 3/CR-10 vagy Anycubic Mega) szánt NA-AC9 molex/kéttűs átalakító is meghúzta magát a csavarokon, valamint az azokat potenciálisan helyettesítő gumitüskéken kívül.

A szokásos 6 évre szóló garanciával 16 euróra taksált terméknél fontos megjegyezni, hogy a 24 voltos volta miatt nem való sztenderd számítógépes felhasználáshoz, és az induláshoz legalább 17 voltra van szüksége.

Előzmények

Hirdetés