Titkos esküvőjükről vallott Zdroba Patrik és szerelme

2023. dec 13. 17:15
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Zdroba Patrikék felavatták a villát többször is / Fotó: RTL Klub

Zdroba Patrikék felavatták a villát többször is / Fotó: RTL Klub

Zdroba Patrik december elsején jelentette be, hogy feleségül vette szerelmét, Bádoki Bettinát. A pár teljesen titokban, szűk családi körben kelt egybe.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az X-Faktor korábbi felfedezettje, Zdroba Patrik és kedvese, Bádoki Bettina egy igazi hullámvasúton mentek keresztül, mivel többször is kitűzték már esküvőjük dátumát, és korábban mindegyik meghiúsult különböző okokból. Most azonban úgy tűnik, minden a helyére került, ugyanis a régóta várt ceremóniát december elején titokban, szűk családi körben megtartották.

Megházasodott az X-Faktor sztárja: a szerelmével gyönyörűek voltak az esküvőn – fotó

Megházasodott az X-Faktor sztárja: a szerelmével gyönyörűek voltak az esküvőn – fotó

Bár a nagy nap már megtörtént, és immár férj és feleségként töltik együtt a mindennapjaikat, a lakodalmat májusra tervezik, és emellett több változás is áll még előttük, hiszen hamarosan vidékre költöznek.

Zdroba Patrik és szerelme ma a Reggeli vendégei voltak, és többek között arról is meséltek, hogyan élték meg a különleges napjukat. Bár már egy hete házaspárként hivatkozhatnak magukra, Bettina nem hordja a gyűrűjét, aminek egyszerű oka van: kicsi lett.

A házasságot már többször is elhalasztották, de végül azért döntöttek úgy, hogy most tartják meg, mert Patrik unokatestvére egy hónappal ezelőtt szintén nagyon gyorsan esküdött meg.

Ezt szerettük volna magunknak megtartani, a szűk családdal. Két tanúval volt, anyukám és az ő anyukája

– mesélte Bettina a Reggeliben, hozzátéve, hogy a jövőre nézve több tervük is van, amik miatt fontos volt, hogy még ebben az évben megtörténjen a nagy nap.

Arról, hogy pontosan mik ezek, egyelőre nem árultak el részleteket, csupán annyit, hogy hamarosan vidékre költöznek az újdonsült feleség szülőfalujába, Kakucsba, ami ugyan közel van a városhoz, de békés, és a pár most úgy érzi, egy kis nyugalomra van szükségük ebben az időszakban.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Zdroba Patrik

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Zdroba Patrik X-Faktor esküvő bádoki betti Reggeli vallomás