Öngyilkos lett a Gérard Depardieu-t szexuális zaklatással vádoló színésznő

2023.12.13. 16:47
Emmanuelle Debever színésznő, aki szexuális zaklatással vádolta Gérard Depardieu-t, beleugrott a Szajnába, és öngyilkos lett december 7-én, amikor leadták a vádakról szóló dokumentumfilmet.

Az Index is beszámolt róla, hogy Gérard Depardieu francia színész ellen újabb vádak vetődtek fel egy még korábban történt szexuális zaklatás ügyében. 

Depardieu-t 13 nő vádolta meg szexuális molesztálással (igaz, névtelenül), de a színész kitartóan tagadja az ellene szóló vádakat. 

A 60 éves Emmanuelle Debever színésznő, akivel a színész együtt dolgozott a Danton című filmben, nevét és arcát adta a súlyos vádakhoz, és így nyilatkozott a színész tettéről még 2019-ben: 

A szoknyám alá csúsztatta a hatalmas kezét, állítólag azért, hogy jobban érezzem magam. 

Debever mellett Héléne Darras állt ki még névvel a vádak mellett.

Emmanuelle Debever a Szajnába ugrott, és öngyilkos lett december 7-én, amikor a francia televízió leadta a Depardieu elleni nemierőszak-vádakról szóló dokumentumfilmet – írja a 20minutes.fr

A dokumentumfilmben eddig soha nem látott felvételek szerepelnek Deaprdieu-ről, melyeken többször szexuális utalásokat tesz nőkre. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.