Még hónapokba telhet, mire megtalálják Vadon Jani utódját

2023. dec 13. 18:11
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Sebestyén Balázs (balra), Vadon Jani és Rákóczi Ferenc másfél évtizedig dolgoztak együtt /Fotó: Pozsonyi Zita

Sebestyén Balázs (balról), Vadon Jani és Rákóczi Feri tiszta vizet öntött a pohárba /Fotó: Pozsonyi Zita

Kulisszatitkot árultak el Sebestyén Balázsék: elmondták, hogy még jó pár hónapba telhet, mire kiderül, ki foglalja el Vadon Jani helyét a Rádió 1 reggeli műsorában.

Mint megírtuk, a Balázsék című reggeli műsor egyik oszlopos tagja, Vadon Jani 15 év közös munka után elhagyja Sebestyén Balázst és Rákóczi Ferit, valamint a jelenleg a Rádió 1-en hallható műsort. A rajongók azóta találgatják, ki kerülhet a helyére. Tegnap az olvasóink is szavaztak erről, akik Kabát Pétert ültetnék a megüresedett székbe. Balázsék szerda reggel tiszta vizet öntöttek a pohárba, s elmondták, egyelőre el sem kezdték az utód kiválasztását.

Régóta tervezte a távozását a Rádió 1-től Vadon Jani

Régóta tervezte a távozását a Rádió 1-től Vadon Jani

– Nincs eldöntve semmi, itt vagyunk, leszünk, folytatjuk, de ez még egy hosszú történet. Célunk, hogy menjünk tovább – mondta a Rádió 1 műsorában Balázs, aki nyugalomra intette a rajongókat.

– Ne lincseljétek meg azokat, akiknek a nevét az elkövetkezendő egy-két hónapban olvassátok a bulvársajtóban – fogalmazott a műsorvezető.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Vadon Jani

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Vadon Jani sebestyén balázs Rákóczi Ferenc utód