Rippel Ferenc meglepő vallomása: „Én mindig magamat rakom az első helyre”

2023. dec 13. 18:44
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Rippel Feri leragasztja a száját este, hogy aludni tudjon / Fotó: Ringier-archívum

Rippel Ferenc elégedett önmagával, és semmit nem csinálna másképp az elkövetkezendő 50 évben / Fotó: Ringier-archívum

Rippel Ferenc elégedett önmagával, és úgy érzi, a következő 50 évét is hasonló stílusban szeretné majd leélni.

A Farm VIP számtalan drámát és feszültséget hozott az elmúlt hetekben, ráadásul a tévénézők továbbra is őrületes fordulatokra számíthatnak. Rippel Ferenc, aki legutóbb Paprika Dorinával került összetűzésbe, most végre nyugalomban meditálhatott a réten, miközben élete nagy kérdéseit is át tudta gondolni.

Miután a világrekorder artistaművész felébredt, úgy érezte, itt az idő arra, hogy ismét elkezdjen önmagával egy kicsit mélyebben foglalkozni. Feri abban hisz, hogy az embernek elsősorban saját magával kell jól bánnia, másképp nem tud a többiekkel jól együttműködni.

A Farm VIP játékosa óriásit csalódott Rippel Feriben: „Mindig csak a dollárjel villog a szemében”

A Farm VIP játékosa óriásit csalódott Rippel Feriben: „Mindig csak a dollárjel villog a szemében”

Diadalittasan és örömmámortól telve ébredek, és végre elérkezett az az idő, hogy újból tudok foglalkozni magammal, hiszen azt gondolom – lehet, hogy ez önzőségnek tűnik kívülről, de én mindig magamat rakom az első helyre –, ha magammal jól bánok, és jól foglalkozom, kifelé is tudok jól működni, másokkal foglalkozni – fogalmazta meg Rippel Feri, aki végre egyedül tudott kimenni a természetbe.

Miután magába szívta a friss levegőt, eszébe jutott az is, mennyire boldog és elégedett azért, hogy 52 évesen egészséges, és a Farm VIP versenyzője lehet. Úgy gondolja, nem is szeretne semmit másképpen csinálni az életében.

„Egy picit átdolgoztam a testemet, egy kicsit finomhangoltam a mozdulataimat. Itt vagyok teljesen egészségesen, és egy ilyen csodálatos versenynek lehetek a részese. Számomra ez egy nagyon komoly megelégedettség, és egy jó irányt mutat arra, hogy a következő 50 évemet is hasonló stílusban éljem le” – tette hozzá.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

farm vip

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

rippel ferenc rippel feri farm vip artista meditáció advent