Egyiptomban dolgozott Madár Vera: az okát is elárulja

2023. dec 13. 21:55
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Madár Vera / Fotó: Fuszek Gábor

Madár Vera Egyiptomban dolgozott / Fotó: Fuszek Gábor

Manapság ritkán hallani a Jóban Rosszban egykori színésznőjéről, ám Madár Vera elárulta, hogy folyamatosan dolgozik, s remek munkái vannak. Nemrég például Egyiptomban járt a férjével, akinek a fotóit állították ki, a színésznő pedig egy kisebb koncerttel kedveskedett az egyiptomi közönségnek.

Madár Vera álma vált valóra / Fotó: Landor Richárd

Madár Vera álma vált valóra / Fotó: Landor Richárd

– Nagyon jól sikerült a fellépés. Sokkal jobban tetszett nekik, amikor magyarul énekeltem, a szomorú daloknál pedig felismerték a melankóliát a dallamokban, noha nem értették, miről szól. Richárd fotói is elnyerték a közönség tetszését. A művészválogatottal is találkoztunk, ők is kint voltak a Liszt Intézettel. Városnézésre is jutott időnk – mesélte Vera, akinek egy régóta dédelgetett, bolondos álma is valóra vált.

Elképesztő titkot árult el Madár Vera: hihetetlen, hogyan kérte meg a kezét a férje – videó

Elképesztő titkot árult el Madár Vera: hihetetlen, hogyan kérte meg a kezét a férje – videó

– Azt mondtam, hogy december 6-án, Mikulás napján szeretnék egy teve hátán ülni Mikulás-sapkában, és azt kiáltani, hogy „Ho-ho-ho-ho!” Meg is valósult az álmom: egy Micky Mouse névre keresztelt tevén ülhettem Kairóban – mesélte élményeit Vera, akinek egyébként szombaton előadása lesz a Belvárosi Színházban is.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Madár Vera Egyiptom munka