Labdarúgás

Premier League - Szoboszlaiék 50 éve nem látott nagy közönség előtt léphetnek pályára

Ötven éve nem látott nagy közönség, több mint 57 ezer szurkoló előtt léphet pályára vasárnap az Anfielden Szoboszlai Dominik csapata, az FC Liverpool.

2023.12.14 06:30MTI

A listavezető Vörösök ősi riválisukat, a Manchester Unitedet fogadják a bajnokság 17. fordulójában, és most először lehetnek nézők az új Anfield Road lelátórész kibővített felső szintjén - adta hírül a klub honlapja. A tesztelés már hétfőn megtörtént, az egyesület pedig megkapta a szükséges engedélyeket a tribün érintett részének megnyitásához.

Így vasárnap első alkalommal lehet több néző a legendás stadionban, mint 1973 áprilisában, amikor a Bill Shankly vezette csapat 56 202 néző előtt gól nélküli döntetlent játszott a Leicester Cityvel az akkori első osztályban.

Még vannak hátra munkálatok, így amikor a stadion eléri teljes kapacitását, 61 ezer néző szurkolhat majd a lelátókon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.