4K felbontású kompakt Viewsonic lézerprojektor érkezik

Az M10 okosfunkciókat is kapott, és internetes applikációk elérését ugyancsak lehetővé teszi.

Hirdetés

A ViewSonic bejelentette, hogy egy új, kis mérete révén akár könnyedén is hordozható projektorral lép színre. Ez az M10 típusjelzésű modell, amely 20,2 cm széles, 16,5 cm mély és 9,2 cm magas, súlya pedig csupán 1,52 kilogramm.

ViewSonic M10
ViewSonic M10

A modell egy 0,23"-es, 1920x1080 képpont felbontású DLP chipre épül, és pixeleltolás segítségével képes a 4K felbontás megteremtésére. A termék 1,07 milliárd árnyalat megjelenítését biztosítja, maximális fényárama a hivatalos specifikációk szerint 2200 ANSI lumen, míg az input lagja 176 ms, szóval játékra nem igazán alkalmas. A termék RGB lézeres fényforrást használ, amelynek üzemideje normál módban 20 000 óra.


[+]

A fejlesztés rendelkezik egy 7 wattos integrált hangszóróval, tehát nem kell feltétlenül külső hangrendszert csatlakoztatni hozzá. A beépített smart rendszer is elérhető, amely biztosítja rengeteg netes alkalmazás hozzáférhetőségét, valamint tartalmaz olyan extrákat, mint a képernyőtükrözés. A modell hamarosan a boltokba kerül, azonban az ára egyelőre még nem ismert.

Előzmények

Hirdetés