Hirdetés

Megfizethető, látszólag korrektül szellőző miditorony a Raijintek névjegyével

Az Arcadia szériát képviselő modellt ismerhetjük korábbról, viszont most négy ventilátorral jön az 55 eurós árszint környékére.

A Raijintek egy új házat jegyezhet tarsolyában, bár ez így nem egészen igaz, hiszen csupán arról van szó, hogy egy már piacon lévő megoldását kínálja négy darab 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megszórt ventilátorral az egyetlen, világítást nélkülöző helyett.


[+]

A szóban forgó, ATX-es géplakot Arcadia III MS4 néven listázzák, és 7 bővítőhelyes, balról 4 mm vastagságú edzett üveglappal takart belsejében 165 mm magas processzorhűtő, 365 mm hosszú videokártya és három 2,5, illetve két 3,5 hüvelykes meghajtó számára akad hely. A becsavarozható légkavarók száma nyolc (de ennek a mennyiségnek a felét ugye megkapjuk tartozékként), a radiátoroké meg három, és az utóbbiak közül egy legfeljebb 360, egy pedig 280 mm hosszúra nőhet.


[+]

A frontot teljes nagyságában fémháló borítja, azonban a szélein is találhatók szellőzőrések, és alkatrészeink tisztaságára három porszűrő betét vigyáz, miközben a vízszintesen leválasztott tápkamrába egy kukkolórés enged némi belátást. A 485 mm magas, 210 mm széles, továbbá 410 mm mély konstrukció SPCC acélváza 0,5 mm vastag, és tetőlemezének jobb elülső térrészébe telepített előlapi kivezetései egy USB 3.2 Gen1 Type-A kapuban, két USB 2.0 konnektorban, plusz egy 3,5 mm-es jackben merülnek ki. A mellékelt – folyadékcsapágyas – szélgépek 1100 rpm-esek, és 41,3 cfm-es légszállításukhoz 0,98 mmH2O statikus nyomás, valamint 18,5 dB-es hangerő társul, míg fénydiódáikat háromtűs/5 voltos alaplapi header segítségével címezhetjük.


[+]

A hivatalos fogyasztói árat nem említik a termékoldalon, de pár külföldi webshopban szétnézvén körülbelül 21 000 forintnak megfelelő svájci frankért leltünk rá a gyártó üresen 6,45 kilogrammot nyomó üdvöskéjére.

[+]

Előzmények

Hirdetés