Őszintén vallott érzéseiről és terveiről a szívet tépő szakítást követően Jákob Zoltán választottja, Bettina

2023. dec 14. 14:53
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Jákob Zoltán egyedül utazott Dubajba / Fotó: TV2

Bettinek most egyre több munkája van, és ez sok mindenben segíti őt / Fotó: TV2

Hatalmas vihart kavart, amikor a Nagy Ő Jákob Zoltánja választott párja, Bettina nélkül utazott Dubajba, de azóta már kiderült, hogy sajnos a pár kapcsolata zátonyra futott, és nem folytatják tovább egymás mellett.

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, Jákob Zoltán és Hajnal Bettina a műsort követően hat hónapig voltak együtt, viszont annyira más élet- és anyagi körülmények között élnek, más az életritmusuk is, és a különbségek egy idő után már kiütköztek kettejük között. Míg az egyedülálló anyuka ironikus módon a körmös szakmában dolgozik éjt nappallá téve, addig a milliárdos kedvére utazhat bármikor oda, ahova csak szeretne.

A pár szakítása után még több munka szakadt Betti nyakába, hiszen az ünnepek közeledtével egyre több vendég fordul meg nála, hogy szép körmöket készítsen neki, és ez a hölgyet szellemileg is megterheli, lefárasztja, de ezt ő cseppet sem bánja.

Jákob Zoltán és Betti is kitálalt: ezért szakított valójában A Nagy Ő szerelmespárja

Jákob Zoltán és Betti is kitálalt: ezért szakított valójában A Nagy Ő szerelmespárja

Jákob Zoltán korábbi párja, akit az üzletember A Nagy Ő műsora alatt tizenhét lány közül választott ki, a Ripostnak mesélt arról, hogyan élte meg a szakítást, és azóta hogyan telnek a napjai. Bár erős érzelmeik voltak egymás felé, a kapcsolatuknak sajnos nem volt ideje arra, hogy kibontakozzon, hiszen míg a műsor futott, nem is találkozhattak egymással, csupán utána folytathatták az ismerkedést, de ekkor is nehezen tudták megoldani, hogy gyakran találkozzanak Zoli kötelességei és Betti munkája miatt. A hölgy a kapcsolatuk lezárását követően továbbra is a munkájára koncentrál.

Nagyon sok új vendégem érkezett a műsornak köszönhetően, így állandó pörgésben vagyok, ami nagyon leterhel. Négy éve nincs tartós, normális kapcsolatom a munkám miatt, ugyanis sokszor csak annak élek... - mesélte a Ripostnak Hajnal Bettina, aki elárulta azt is, egyelőre úgy érzi, a munkájára és gyermekére szeretne fókuszálni, és egy időre abbahagyja a próbálkozást a szerelemben.

Jákob Zoltán szakított A Nagy Ő-beli választottjával: elmondta, miért döntött így

Jákob Zoltán szakított A Nagy Ő-beli választottjával: elmondta, miért döntött így

Betti a szakítás ellenére sem haragszik a milliárdosra, sőt azt is kijelentette, hogy azóta is jó kapcsolatban maradtak, de azért nyilvánvalóan időbe telt, mire helyre tudtak állni az érzései. Abban a pár órában, amikor átbeszélték egymással a fontos dolgokat, nem érezte túl vidámnak magát. Szerencsére azonban a sok munka abban is segítségére van, hogy a gondolatait egy másik irányba terelje a történtekről.

Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttük, hogy különválunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is - jelentette ki az egyedülálló édesanya.

A Nagy Ő Bettije még azt is hozzátette, bár a körmözés királyával nem lett tündérmese a történetük vége, a munkájára nem tud rossz szájízzel gondolni, így akkor sincsenek rossz gondolatai vagy érzései, amikor Jákob Zoltán géllakkjait használja a hétköznapok során. A nagyon szoros barátságból szerinte egyszer még az is lehet, hogy üzlettársakká válnak a milliárdossal, de ez még a jövő zenéje.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Jákob Zoltán

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Jákob Zoltán hajnal bettina Nagy Ő Szakítás körmös milliárdos advent