Itt az igazság Rácz Jenő sérüléséről: megszólalt az RTL, a baj nagyobb, mint a mérkőzésen látszott – részletek

2023. dec 14. 14:38
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Lehet műtétre szorul Rácz Jenő a Sztárboxban szerzett sérülése miatt / Fotó: Zsolnai Péter

Lehet, műtétre szorul Rácz Jenő a Sztárboxban szerzett sérülése miatt / Fotó: Zsolnai Péter

Reagált az RTL a Rácz Jenőt ért sérülésekkel kapcsolatban elterjedt hírekről.

Mint arról már beszámoltunk, noha a mérkőzés során úgy tűnt, Rácz Jenő megúszta sérülések nélkül a Sztárbox döntőjét, a sztárséf tegnap éjjel egy posztban tudatta, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondolta. A Molnár Áronnal való mérkőzés után néhány nappal ugyanis kiderült, hogy eltört az arccsontja, a szeme alatt lévő ideg pedig leszakadt a helyéről.

Rácz Jenő nemrég újra posztolt és megnyugtatta a rajongókat. Elmondása szerint átesett az utolsó vizsgálaton is, melyből kiderült, hogy nincs szükség további beavatkozásokra. "Nemrég jöttem ki az utolsó vizsgálatomról, ahol szerencsére azt a hírt kaptam, hogy nincs szükség műtétre A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat…" - írta újabb posztjában.

Friss hírek Rácz Jenő állapotáról:  kiderült, kell-e műteni

Friss hírek Rácz Jenő állapotáról: kiderült, kell-e műteni

A Blikk megkereste az RTL-t, hogy megtudjuk, milyen vizsgálatokon esett át a sztárséf a mérkőzés után és hogy milyen biztosítással rendelkeznek a versenyzők az ilyen esetekre felkészülve.

"Rácz Jenő látása pár másodpercre a ringben ment el, de vissza is tért ahhoz, hogy tudta folytatni a mérkőzést a törölköző bedobásáig. Mérkőzés után két orvos csapat, egymástól függetlenül is megvizsgálta Jenőt, semelyikük nem látta szükségesnek az azonnali kórházi vagy sürgősségi osztályon történő kivizsgálást. Ha bármelyik orvos javasolta volna, a produkció a helyszínen levő mentőszolgálattal együttműködve biztosította volna a kivizsgálást, ahogy az más esetekben történt. Jenő a mérkőzés után nem számolt be különleges panaszokról sem az orvosoknak, sem a stábnak. A stáb a megszokott protokoll és az orvosok kérése szerint a mérkőzés utáni napokban is tartotta a kapcsolatot Jenővel. Az ödémás panaszok később jelentkeztek és 24 órán belül megszerveztük a teljes kivizsgálást. A versenyzőknek létezik biztosításuk, de ez egy üzleti jellegű szerződés, amiről nincs módunkban részleteket kiadni" - írták válaszukban.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Rácz Jenő

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Rácz Jenő sztárbox sérülés