szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Axel Foley-t természetesen Eddie Murphy alakítja.

Megérkezett az előzetes a Beverly Hills-i zsaru negyedik részéhez, amelyet jövő nyáron, a harmadik rész megjelenése után 30 évvel mutatnak be a Netflixen a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címmel.

Az előzetes a film sztorijáról ugyan nem árul el semmit, de az kiderül belőle, hogy lövöldözések, autós üldözések, hatalmas karambolok és vicces beszólások lesznek benne bőven.

A szereposztás szerint a főszereplőt, Axel Foley-t a 62 éves Eddie Murphy alakítja, Foley lányát, Jane-t Taylour Paige, a további szerepekben pedig Kevin Bacon, Judge Reinhold, John Ashton és Joseph Gordon-Levitt lesz látható. A rendező az elsőfilmes ausztrál direktor, Mark Molloy.

A Beverly Hills-i zsaru 1984-ben debütált Martin Brest rendezésében, majd Tony Scott és John Landis direktorálásával két folytatást is kapott. A negyedik részt évtizedek óta tervezik, ugyanis már a harmadik rész 1994-es bemutatása után felmerült, hogy folytatnák Axel Foley sztoriját. Igaz, a harmadik epizód finoman szólva sem volt kasszasiker. A CBS aztán 2012-ben sorozat formájában akarta újraéleszteni a szériát, de abból sem lett semmi.